House of healing

house of healing

Reidroas 4a, Hurdegaryp

Welkom bij House of healing

Wellicht kom je een training bij ons volgen, heb je een 1:1 afspraak met Alida Lucia of ben je op zoek naar een ruimte om te huren. En misschien ben je je al bewust van de Medicijnvrouw in jou en zoek je verdieping of misschien is het pad van de Medicijnvrouw nog helemaal nieuw voor je. Waar je ook staat op dit moment, je bent van harte welkom in ons House of Healing


House of Healing is de trainingslocatie waar het Instituut voor Moderne Medicijnvrouwen haar trainingen, ceremonies en events host. Met onze  trainingen, ceremonies en events helpen wij vrouwen de (sjamanistische) OER-wijsheid herinneren en in een modern jasje verder te brengen.

Een kleine sneakpeak van de trainingsruimte

House of Healing ceremonieruimte
House of Healing - meditatiestoeltjes
House of Healing - workshopruimte
House of Healing - Altaar
House of Healing - tafel
House of Healing matrasjes

Verhuur

House of Healing is ook beschikbaar voor de verhuur.
De ruimte van ongeveer 75 m2 is geschikt voor creatieve workshops, sjamanistische trainingen, ceremonies, cirkels en yogalessen.


Er is materiaal beschikbaar voor 12 personen: meditatiestoeltjes, kussens, dekentjes, oogmaskers, matrassen en yogamatten. Daarnaast is er een grote ovalen tafel beschikbaar met daaromheen 12 stoelen en is er een whiteboard aanwezig. Gebruik van deze materialen is bij de verhuur inbegrepen. 


Er is een eigen toilet aanwezig en een keukentje met een waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast. Er is voor 12 personen bestek en servies aanwezig. Er is de mogelijkheid om iets op te warmen op een elektrische kookplaat.


De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Wat wij belangrijk vinden is dat we buiten ook echt buiten laten. Dat betekent dat wij vragen om de schoenen buiten de ruimte uit te trekken en op het schoenenrekje te zetten. 


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.


Tarieven

Dagdeel van 4 uur (ochtend / middag / avond): € 125,00 excl. BTW

Dag van 8 uur (ochtend & middag of middag & avond): € 200,00 excl. BTW

Dag & avond: € 285,00 excl. BTW


Er wordt een borg van € 100,00 excl. BTW in rekening gebracht


Annulering

In geval van annuleren van een reservering worden kosten in rekening gebracht:

30% bij annulering tot 4 weken voorafgaand aan de huurdatum

50% bij annulering binnen 4 weken voorafgaand aan de huurdatum

100% bij annulering binnen 2 weken voorafgaand aan de huurdatum