Alleengeboren tweeling facilitator training

alleengeboren tweeling facilitator training (systemisch werk)

2 & 16 december 2024

Alida Lucia Wolters - Pictogram

Ingeprint overlevingspatroon

Leer de stressreactie vanwege het wegvallen van het broertje/zusje te helen.

De letters AL met een lotusbloem

bestaansrecht onderzoeken

Onderzoek de blokkades op je bestaansrecht aan de hand van de chakra's.
De letters AL met een lotusbloem

Tweelinghelft integreren

Ervaar verschillende rituelen waarbij die bijdragen aan het integreren van de tweelinghelft(en).
Vrouwen, staan in trainingsruimte

verlies vóór de geboorte dat een stempel op het leven drukt

Volgens embryologisch onderzoek leidt ongeveer dertig procent van alle concepties in het begin tot een bevruchting van twee- of meerlingen. Sommige onderzoekers hebben het zelfs over percentages van 20 tot 80 procent. Het aantal tweelingen dat geboren wordt, is echter hoogstens drie tot vijf procent. Zelfs al zou het ‘maar’ om twintig procent van de zwangerschappen gaan, dan nog heeft één op de vijf mensen niet alleen in de moederbuik gezeten.


Het wegvallen van je tweelingbroer of -zus heeft een enorme indruk gemaakt, want vanaf het moment van conceptie is er een band. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat foetussen al gewaarwordingen hebben waarop ze reageren en waaraan ze later (onbewuste) herinneringen hebben. De afspraak om samen aan het leven te beginnen is gemaakt en het gemis zorgt voor gevoelens van leegte, eenzaamheid, angst voor verlies, innerlijke onrust, onverklaarbaar verdriet, schuld of een onvervulbaar verlangen.


In de 2-daagse alleengeboren tweeling facilitator training (systemisch werk) leer je hoe je contact kunt maken met de tweelinghelft(en), hoe je het prenatale trauma kunt onderzoeken en helen en hoe je de tweelinghelft(en) een plekje kunt geven (integreren) in het systeem.

"Not all twins walks side by side, sometimes one has wings to fly"

Alleengeboren meerling oefening

Voor wie is de training?

Deze training is bedoeld voor:

 • (Spirituele) ondernemers, coaches en therapeuten die al enige affiniteit hebben met systemisch werk en familieopstellingen en die willen werken met het thema alleengeboren tweelingen.


Wil jij:

 • Je verdiepen in het werken met alleengeboren tweelingen?
 • Meer leren over prenataal trauma en verliestrauma?
 • Vrouwen begeleiden die worstelen met hun bestaansrecht, gevoelens van onverklaarde eenzaamheid en onvervulbare verlangens hebben?
 • Een methode leren toepassen die voor grote transformaties zorgt?


Voel jij een 'JA'? Dan is de alleengeboren tweeling facilitator training voor jou.

Dit is hoe de training eruit ziet

Dag 1 - alleengeboren tweelingen

Dag 1

 • Je leert hoe je vanuit de systemische gedachte kunt onderzoeken of iemand een alleengeboren tweeling of meerling is en je leert alles over de kenmerken die je vaak bij alleengeboren tweelingen ziet.
 • Je leert middels hypnose (trancereis) in combinatie met acupressuur hoe je met de cellulaire herinneringen van het ongeboren kind kunt werken.
 • Je leert alles over prenataal trauma en verliestrauma: als een tweelingbroertje of -zusje in de moederbuik overlijdt, ontstaat er een verliestrauma. Het overlevende embryo maakt zonder iets te kunnen doen mee dat de ander gewoon verdwijnt. De hulpeloosheid van degene die alleen in de baarmoeder achterblijft, laat diepe sporen achter.
Dag 2 - alleengeboren tweelingen

Dag 2

 • Je leert een parts integration techniek waarbij je de tweelinghelften in je systeem kunt integreren, waardoor je ontdekt hoe je écht kunt verbinden met anderen.
 • Je leert op een systemische manier werken met de basisrechten vanuit de chakraleer: er mogen zijn, mogen voelen, mogen handelen, mogen beminnen, mogen spreken, mogen zien en mogen weten. We werken hierbij met het thema 'loyaliteitsconflict'.
 • Je krijgt meerdere rituelen aangereikt die het helings- en rouwproces ondersteunen, waaronder een begrafenisritueel.Alleengeboren tweelingen rituelen

Na de training

Na de training ben je in staat om vanuit systemisch perspectief te werken met het thema alleengeboren tweelingen.


 • Je kunt middels systemische- en familieopstellingen het thema alleengeboren tweelingen onderzoeken en de helende beweging inzetten.
 • Je kent verschillende rituelen die het helings- en rouwproces ondersteunen.
 • Je beschikt over verschillende tools en technieken waarmee je toegang krijgt tot cellulaire herinneringen, waardoor je kunt werken aan heling van het prenataal- of verliestrauma.

Dit is wat anderen zeggen

Reviews alleengeboren tweelingen training
Alida Lucia Wolters - Trainer alleengeboren tweeling facilitator training

Over de trainer

Ik ben Alida Lucia Wolters en met 15 jaar ervaring op het gebied van kruiden-, paddenstoelen- en plantengeneeskunde gecombineerd met trauma-healing, schaduwwerk en voorouderwerk draag ik mijn kennis graag aan je over.


Ik heb vele vriendinnen gehad en mooie verbindingen gemaakt. Maar ze gingen altijd weer weg. Soms door verhuizing, maar vaker verdwenen ze gewoon uit mijn leven. Ik ben lang op zoek geweest naar een hartsvriendin en telkens als ik dacht haar gevonden te hebben, liep het toch anders. Ik was in die tijd ook continu op zoek naar vervulling, maar vond die nergens. Niet in vriendschappen, niet in werk en niet in hobby's. Ondertussen was ik chronisch moe, voelde ik me eenzaam en liep ik met het gevoel rond dat er iets mis met me was. Pas toen ik ontdekte dat ik een alleengeboren meerling ben, vielen de puzzelstukjes op hun plek.


Ik geef de kennis die ik opgedaan heb over het werken met het thema alleengeboren tweelingen met heel veel liefde aan jou door, in de hoop dat jij jouw klanten verder kunt helpen. Het is tijd om de pijn te helen.

"You are a piece of me that i wish never left my side"

Itnegratie alleengeboren tweelingen

Data & details

De training vindt plaats in een kleine setting van 6 tot maximaal 12 personen, zodat er veel aandacht is voor jouw proces en jouw vragen.


De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur en zijn inclusief lunch.


De training vindt plaats op onze trainingslocatie:

Reidroas 4a, 9254 JR Hurdegaryp


Parkeren is gratis en kan op het terrein.


Data alleengeboren tweeling training (systemisch werk): 2 & 16 december 2024

Helen alleengeboren tweeling thema

Dit is wat je krijgt:

 • 2-daagse live training (2 & 16 december) op een mooie locatie in Friesland, inclusief lunch.
 • Verschillende systemische tools en technieken om te kunnen werken met het thema alleengeboren tweelingen.
 • Een uitgebreide manual met daarin verschillende scripts.
 • Een officieel alleengeboren tweeling facilitator certificaat.


477,- excl. BTW