VIP trainingsdag maatwerk

VIP trainingsdag

Stel je eens voor... dat jij precies krijgt, leert of ervaart waar je behoefte aan hebt: een programma helemaal afgestemd op jou

Alida Lucia Wolters - Pictogram

Echt gezien worden

De training is volledig afgestemd op jouw energie en in de training is er voldoende ruimte om op jouw energie mee te bewegen.

Alida Lucia Wolters - Pictogram

Krijgen wat nodig is

Doordat het programma speciaal voor jou gecreëerd wordt, krijg je exact wat je nodig hebt of waar je naar verlangt.
Alida Lucia Wolters - Pictogram

direct de diepte in

Je hoeft de dag niet te delen met 'andere' mensen, hierdoor kunnen we direct de innerlijke verdieping opzoeken. 

VIP training voor jou

Een training op maat

Je voelt precies wat je nodig hebt of je weet exact wat je wilt. Je bent daar al een tijd naar op zoek. Maar de trainingen die je vindt zijn het nét niet. Of wel, maar dan matchen de data weer niet met je agenda.


Super frustrerend. En dus kies je weer voor een training die het net niet helemaal is, beland je weer in een groepstraining terwijl je dat helemaal niet wilt of geef je weer geld uit aan het beste van 'het kwade'.


Eigenlijk voel je dat er nog een diepere laag onder deze frustratie zit: je voelt je niet gezien in jouw potentieel. Het 'keurslijf' van standaardtrainingen sluit niet meer goed aan bij jouw groei en jouw visie. Het voelt alsof je dat niveau ontgroeid bent, maar dat er op jouw niveau weinig keuze is...


Herkenbaar? De VIP trainingsdag - die volledig afgestemd op jouw wensen ontwikkeld wordt - is wel wat je zoekt!

"Allow your self to feel that your life is a very special event"

Samen of alleen een VIP trainingsdag

Hoe ziet een VIP trainingsdag eruit?

De VIP trainingsdag is een hele dag  voor jou*, volledig ontworpen en gecreëerd op wat JIJ nodig hebt om de volgende stap te zetten op het pad van de Moderne Medicijnvrouw.


 • We starten - voorafgaand aan de training - met een uitgebreide energetische intake (online) om jouw (onbewuste) verlangen zichtbaar te maken (90 minuten). Vanuit dit verlangen bepalen we hoe de trainingsdag (of dagen) eruit moet komen te zien.
 • Daarna creëer en ontwerp ik de training, afgestemd op zowel je leerdoelen als jouw energie. 
 • Op de dag van de training heb je een volledige dag 1:1 met mij. De dag is volledig op jou afgestemd en zit vol met ceremonies, rituelen, kennisoverdracht en interventies die aansluiten bij datgene wat jij wilt leren of ervaren. Natuurlijk zorg ik ook voor een lekkere lunch.
 • Je gaat met een 'rugzakje' vol nieuwe tools en ervaringen naar huis, die je direct kunt inzetten. Daarnaast zorg ik er ook voor dat jij alle kennis die ik tijdens de training deel in een uitgebreide manual mee naar huis krijgt.
 • Twee weken na de training plannen we een integratiecall, waarin we aan de slag gaan met wat er nog nodig is om het geleerde toe te passen of te integreren in je werkzaamheden.


*Je kunt jezelf gunnen om de deze - op jou afgestemde training - voor jezelf te houden, maar het is ook mogelijk om de dag als stel of met een (vriendinnen)groep te boeken.

Wat andere mensen over de VIP-trainingsdag zeggen

Reviews VIP trainingsdag
VIP training ontworpen vanuit liefde

Even voorstellen

Ik ben Alida Lucia Wolters en met 15 jaar ervaring op het gebied van kruiden-, paddenstoelen- en plantengeneeskunde gecombineerd met trauma-healing, schaduwwerk en voorouderwerk draag ik mijn kennis graag aan je over.


De afgelopen 15 jaar volgde ik veel trainingen en wat mij opviel was dat alle trainingen in groepsverband waren. 15 jaar geleden vond ik dat helemaal prima, maar in de loop van de jaren merkte ik dat ik het hele 'groepsproces' lastiger ging vinden. Er ging veel tijd op aan elkaar leren kennen en investeren in een groep die je na de training waarschijnlijk toch - voor een groot gedeelte - niet meer zou zien, terwijl ik op de training kwam om zelf met nieuwe kennis en ervaringen aan de slag te gaan. Ik voelde me regelmatig niet helemaal meer op mijn plaats en vond steeds vaker niet de verdieping die ik zocht.


Toen ik zelf trainingen begon te geven, merkte ik dat ik niet de enige was die hiermee worstelde. Ik kreeg steeds vaker 'maatwerk' aanvragen van mensen die heel duidelijk voelen wat ze nodig hebben en daarin écht gezien willen worden. En iedere keer als ik zo'n maatwerk training geef, merk ik opnieuw hoe magisch het is als je écht krijgt wat je nodig hebt.

VIP training afgestemd op jou

Dit is wat je krijgt

 • Een online energetische intake (90 minuten).
 • Een volledig op maat gemaakte en zorgvuldig gecreëerde trainingsdag op onze trainingslocatie in Friesland (van 09.30-17.00), inclusief lunch en lekkers.
 • Een uitgebreide manual met daarin alle kennis, tools, interventies, rituelen en ceremonies opgenomen.
 • Een online integratiecall (90 minuten)
 • Een maand lang volledige toegang tot mijn whatsapp voor al je vragen.
 • Een welkomstpakket met rituelen spullen die je ondersteunen tijdens het traject.


€ 1977,- excl. BTW


De prijs is een dagprijs. Ga je de training als stel of met een (vriendinnen)groep volgen, dan kun je het bedrag dus delen door het aantal personen waarmee je de VIP training volgt (maximaal 6 personen).


Wil je een training die uit meerdere dagen bestaat? Dan kun je de dagprijs vermenigvuldigen met het afgesproken aantal dagen.